Over Infinity Beauty

Welkom op de website van Infinity Beauty….

Mijn naam is Elize Pors en ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon Infinity Beauty. De salon is gevestigd op Nassaustraat 12d te Klaaswaal.  In januari 2014 ben ik afgestudeerd als Schoonheidsspecialiste aan het Albeda College in Rotterdam. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met mijn eigen salon aan huis.

Op dit moment werk ik op afspraak in mijn salon. Dit omdat ik 24 maart 2022 moeder ben geworden van onze dochter.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Thermen Ridderkerk, waar ik op diverse vlakken veel ervaring op heb gedaan. Denk hierbij aan diverse schoonheidsbehandelingen, massages en pakkingen. Zelf houd ik er van veel variatie in mijn werk te hebben. Om die reden blijf ik bezig met het uitbreiden van Infinity Beauty! Bij behandelingen kunt u lezen over de diverse behandelingen en wat deze inhouden. Daarnaast bent u hier aan het juiste adres voor leuke geschenken!

In mijn salon werk ik met de productlijn Ginkel’s. Bij Ginkel’s vindt u een uitgebreid assortiment face care producten voor verschillende huidtypen: van een jonge huid, een normale huid, tot een oudere huid. Voor deze huidtypen hebben zij diverse productlijnen ontwikkeld om de klanten een optimale gezichtsverzorging te bieden. zoals o.a.: Vitamine E face care, Young skinn care, Tea tree care, Skin care for men, Collagen face care en nog vele andere. Deze productlijnen zijn allemaal parabeen& dierproef vrij!

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken kan dat via info@infinitybeauty.nl of bel naar 06 53 90 78 18!

 DSC_2914

Bezoek ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
Infinity Beauty
Zinkweg 122
3262 BE Oud-Beijerland
06 53 907 818

 

Contact