Gezichtsbehandelingen

Bij Infinity Beauty kunt u kiezen uit vijf verschillende gezichtsbehandelingen. Bij alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten op basis van pure Aloë Vera.

Infinity Basis

25 minuten - € 15,00

De behandeling start met de reiniging van uw gezicht. Vervolgens krijgt u een peeling en een verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met een lekkere, verzorgende crème op basis van pure Aloë Vera.

Infinity Comfort

55 minuten - € 25,00

Deze behandeling is gelijk aan de Infinity Basis, met daaraan toegevoegd het harsen/epileren van uw wenkbrauwen, het stomen van uw gezicht en het nalopen van uw gezicht op onzuiverheden. Tevens bevat deze behandeling een heerlijke ontspanningsmassage van uw gezicht en decolleté.

Infinity Deluxe

90 minuten - € 35,00

Deze behandeling is verder uitgebreid dan de Infinity Comfort. Hierbij kunt kiezen voor het harsen van de bovenlip of het verven van de wenkbrauwen. Daarnaast is de massage verder uitgebreid met een ontspannende hoofdmassage en worden uw handen ingesmeerd met een voedende crème waardoor ze heerlijk zacht gaan aanvoelen.

Infinity Relax

75 minuten - € 40,00

Bij deze behandeling wordt niet alleen uw gezicht verzorgd, maar wordt ook uw rug voorzien van een heerlijke massage. De behandeling begint met een rug-, schouder- en nek massage van 25 minuten. Daarna draait u zich op uw rug, waarna de gezichtsbehandeling begint. De behandeling start met een reiniging en het epileren of harsen van de wenkbrauwen. Vervolgens krijgt u een gezicht- en hoofdhuid massage onder de warme stoom van de vapazone waarin een heerlijke, frisse geur is verwerkt. Dit zorgt voor een relaxt en rustgevend moment.  Tenslotte krijgt u een gezichtsmasker met daarna een verzorgende crème.

Infinity Relax Deluxe

100 minuten - € 47,50

Deze behandeling is de luxe versie van de Infinity Relax. Na de rug-,schouder- en nek massage van 25 minuten start uw gezichtsbehandeling. Eerst wordt uw gezicht gereinigd en uw wenkbrauwen worden geharst en/of geëpileerd. Daarna kunt u kiezen tussen het harsen van uw bovenlip of het verven van uw wenkbrauwen. De behandeling gaat verder met een peeling in combinatie met de vapazone, waarna uw gezicht wordt nagelopen op onzuiverheden. Vervolgens krijgt u een gezicht- en hoofdhuid massage onder de warme stoom van de vapazone waarin een heerlijke, frisse geur is verwerkt. Dit zorgt voor een relaxt en rustgevend moment. Na de massage krijgt u een gezichtsmasker. Terwijl u ontspannen geniet van het masker worden uw handen gemasseerd met een voedende en verzorgende crème. Door uw handen daarna in te pakken, trekt de crème goed in en heeft u na afloop heerlijk zachte handen. De behandeling wordt afgesloten met een voedende en verzorgende gezichtscreme.

slider5

Bezoek ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
Infinity Beauty Zinkweg 122 3262 BE Oud-Beijerland 06 53 907 818

Contact