Manicure

U heeft de keuze uit twee soorten cosmetische handbehandelingen.

Infinity Manicure

€ 12,95

Bij deze manicure worden uw nagels mooi gevijld, de nagelriemen verzorgd, uw nagels mooi gelakt en daarna uw handen gemasseerd met een verzorgende crème.

Infinity Manicure Deluxe

€ 19,95

Bij Infinity Manicure Deluxe worden uw nagels gevijld, uw nagelriemen verzorgd, ondergaan uw handen een scrub en wordt er een handmasker aan gebracht, Nadat het masker verwijderd is, worden de handen heerlijk gemasseerd. Daarna worden uw nagels mooi gelakt en worden uw handen ingesmeerd met een verzorgende crème.

 

Ook kunt u genieten van een Cosmetische Voet behandeling. Hier zijn ook twee verschillende behandelingen in.

Infinity Cosmetische Voetbehandeling

€ 15,00

Uw voeten en nagels worden voorzien van een heerlijke behandeling. Eerst zal ik uw nagels knippen en de nagelriemen verzorgen, uw nagels worden mooi gelakt en na verzorgd met een verzorgende crème.

Infinity Cosmetische Voetbehandeling Deluxe

€ 23,50

Uw voeten zullen als nieuw aanvoelen na deze heerlijke behandeling. Nadat ik de nagels en nagelriemen heb nagelopen, worden de voeten heerlijk gescrubd en wordt er een masker aangebracht. Na het masker worden de voeten ingemasseerd met een verzorgende olie, hierna worden uw nagels mooi gelakt en wordt er een verzorgende crème ingemasseerd.

Langer van uw mooi gelakte nagels op uw handen en/of  voeten genieten? Kies dan voor een mooie gellak op uw nagels voor slechts €9.95 extra!

 

Bezoek ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Infinity Beauty
Zinkweg 122
3262 BE Oud-Beijerland
06 53 907 818

 

Contact