Hot-/coldstone massage

Nieuw bij Infinity Beauty!

Hotstone massage is een massagetherapie, waarbij warme stenen worden gebruikt. De warmte van de stenen helpt de spieren te ontspannen. De techniek van de massage is, evenals de filosofie erachter, hetzelfde als bij de traditionele massage en kent een lange geschiedenis.

Doel van de hot-/coldstone massage

De hotstone massage is breed in te zetten en heeft vele toepassingen. De massage activeert een groot aantal lichaamsprocessen en bereikt bijna alle aspecten van het organisme. De belangrijkste toepassingen zijn :

  • Betere doorbloeding
  • Betere doorstroming van het lymfestelsel
  • Afvoer van afvalstoffen
  • Ontspannen van gespannen spieren
  • Rustgevende werking bij stress
  • Verminderen van bijwerkingen van stress zoals hoofdpijn, slapeloosheid, problemen met de spijsvertering
  • Vermindering van pijn bij gewrichtsklachten, rugklachten en spierpijn
  • Versterken van immunsysteem

De warmte van de basaltstenen en de massage bevordert de stofwisseling in het weefsel. Vooral het weefsel met een langzame stofwisseling profiteren hiervan, zoals pezen, banden en bindweefsel. De rek van het weefsel en de wendbaarheid van de gewrichten wordt groter. De massage maakt de bloedvaten wijder, wat de doorbloeding bevordert. Hierdoor krijgt het weefsel meer zuurstof en voedingsstoffen. De spieren ontspannen en de pijn vermindert.

Doel van de coldstones

De coldstones (marmer/onys stenen) bestaan uit kristallen en kalk. Koude natuursteen is een kristallijn kalksteen. Het is een afzettingsgesteente dat voor een groot deel bestaat uit calcium carbonaat en is ontstaan door neerslaande bezinksels op de zeebodem. Ze worden voor de massage gekoeld in de koelkast of in ijsblokjes. Hoewel ze maar kortstondig kunnen worden gebruikt, dragen ze bij tot de lichamelijke fitheid. De massage wordt met een verfrissend gevoel ervaren. Ook de coldstones bezitten heilzame eigenschappen. Zo bevorderen ze de opname van calcium, verbeteren ze het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel en het botherstel. Bovendien werken ze pijnstillen en verzachten ze brandplekken. De koude stenen zorgen o.a. voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer er alleen met warme stenen wordt gewerkt, blijven de afvalstoffen te lang in het lichaam waardoor men onpasselijk kan worden. Dit kan zich uiten in reacties als misselijkheid, oververhitting, flauwvallen etc.

Hotstone_Heather_klein__grote_stenenHot-/coldstone massage richt zich op verschillende lichaamsdelen. De combinatie van hotstones en coldstones zorgt voor een heilzame werking die tot diep in het lichaam wordt ervaren. De energiehuishouding herstelt zich. De warme en koude stenen worden met dezelfde massagetechnieken wisselend gebruikt. De combinatie hiervan valt niet uit te leggen. Dit moet u echt persoonlijk ervaren!

 

Infinity Hot & Cold

30 minuten - € 31,50

Bij deze behandeling wordt de achterkant van uw lichaam gemasseerd. De achterkant van uw benen, uw rug en uw nek zullen gemasseerd worden met hot-/coldstones.

Infinity Hot & Cold Deluxe

60 minuten - € 42,50

Bij deze behandeling zal uw gehele lichaam gemasseerd worden met hot-/coldstones. Naast de achterkant van uw benen, uw rug en uw nek zullen ook de voorkant van uw benen, uw buik, uw armen en uw hoofd gemasseerd worden.


 

 

Bezoek ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
Infinity Beauty Zinkweg 122 3262 BE Oud-Beijerland 06 53 907 818

Contact